Hem   Om Calli   Kontakt   Köpvillkor   Så handlar du

Mitt konto  Varukorg  Kassa

RingarArmbandHalsbandÖrhängenMade by MaddeMössor

är tom...

Calli banner
Skötselråd

E-mail:
 

Varning Varning: Det går att skriva till configfilen på: /customers/0/3/7/calli.se/httpd.www/includes/configure.php. Det är en potensiell risk - ändra till rätt användaråtkomst på den här filen.
Skötselråd

Alla smycken hos Calli har god kvalite men för att öka livslängden hos dina smycken kommer här några goda råd:

Tag av dina smycken vid all kontakt med vatten och fukt, och även när du sportar.

Sov aldrig med dina smycken på.

Smycken ska förvaras i torra utrymmen och åtskilt från andra smycken. Vid längre närkontakt med andra typer av metaller kan smycken bli missfärgade. Förvara därför dina smycken i originalförpackningen eller ett smyckeskrin.

Utsätt inte dina smycken för kemikalier så som hårspray, parfym och hudkrämer eftersom detta kan orsaka skada och missfärgning. Vänta med att ta på dina smycken en stund efter att du använt sådana produkter.

Allt silver oxideras med tiden. Ytan påverkas av svavel som finns i luften, huden och även av tyger mm och orsakar missfärgning på dina smycken. Lätt oxidering kan putsas bort med en torr putsduk. Vid svårare oxidering för äkta silversmycken rekommenderas silverputsmedel.

Det är viktigt att vara försiktig med silverpläterade smycken. Dessa skall endast putsas försiktigt med torr putsduk så silverlagret inte slits bort.

Fortsätt

Copyright © 2010 calli.se - E-butik levererad av DistansData