Hem   Om Calli   Kontakt   Köpvillkor   Så handlar du

Mitt konto  Varukorg  Kassa

RingarArmbandHalsbandÖrhängenMade by MaddeMössor

är tom...

Calli banner
Skötselråd

E-mail:
 

Varning Varning: Det går att skriva till configfilen på: /customers/0/3/7/calli.se/httpd.www/includes/configure.php. Det är en potensiell risk - ändra till rätt användaråtkomst på den här filen.
Om Calli

Jag som äger och driver företaget bakom Calli.se heter Eleonor Andersson. Jag startade mitt företag våren 2010 och hösten 2010 öppnade jag webbutiken Calli.se.

Calli betyder vacker på latin, så vad kan inte vara mer passande namn på min butik!

Jag älskar smycken och det har alltid varit en dröm att ha eget företag så därför blev det en webbutik med vackra smycken och accessoarer. Mitt mål är att ha ett brett sortiment av smycken i olika stilar. Allt från klassiska vackra silversmycken till ugglor och cupcakes halsband och andra trendiga smycken. Allt för att du ska kunna hitta något som passar just dig.

Jag kommer att ge 100% service och snabb leverans, och alltid ett personligt och vänligt bemötande till dig som handlar av mig. Mina smycken är alltid nickelfria. Alltid fri frakt och snabb leverans.

Mitt sortiment kommer att öka i takt med att företaget växer så tveka inte att titta in i min butik framöver. Jag kan lova att du inte blir besviken!

Varmt välkommen till Calli.se

Med vänliga hälsningar

Eleonor

 

Jag innehar F-skatt och är momsregistrerad

Organisationsnummer: 790218-5565

 

Kontakt: Callise

             Källhagsgatan 25

             50760 Borås

 

Tel: 0709321233

info@calli.se

Fortsätt

Copyright © 2010 calli.se - E-butik levererad av DistansData